14.9.2022 23:00
Gimmat Skulaa - kiekkokoulu

UUSI GIMMAT SKULAA-KAUSI ALKAA SUNNUNTAINA - OLETKO VALMIS?

Gimmat Skulaa- kiekkokoulu 22-23

Helsingin IFK:n järjestämä perinteinen tyttöjen ja naisten oma Gimmat Skulaa- kiekkokoulu järjestetään Pirkkolan jäähallissa sunnuntai-aamuisin 18.9.2022 alkaen. 
• Sunnuntai klo 9:00-10:30 Pirkkolan jäähalli

Kiekkokoulu on tarkoitettu kaikille luistelusta ja kiekkoilusta kiinnostuneille tytöille ja naisille ilman aiempaa jääkiekkokokemusta.

Kiekkokoulun toiminnasta vastaa tyttöjen junioripäällikkö Johanna "Mima" Sandqvist ja kiekkokoulun vastuuvalmentajana toimii Jenny Karimäki. Gimmat Skulaa- kiekkokoulun perusajatuksena on tarjota matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla ja harrastaa jääkiekkoa. Innostuksen mukaan voi siirtyä IFK:n tyttö- tai naisjoukkueisiin, joita löytyy jokaisesta ikäluokasta aina naisten harrasteeseen ja edustukseen saakka, tai jatkaa harrastamista kerran viikossa kiekkokoulun mukana.

Toimintaan voi tulla mukaan alkuun ilman jääkiekkovarusteita. Pakollisina varusteina luistimien ja mailan lisäksi on ainoastaan kypärä kasvosuojuksella varustettuna sekä kaulasuoja. Edellytämme mukana olevilta myös Jääkiekkoliiton pelipassin hankintaa (iästä riippuen hinta 2€ ylöspäin). Mailoja meiltä saa tarvittaessa lainaksi.

Kauden hinta on 250€ / lapset ja 350€ / aikuiset. HUOM! Aikuiseksi lasketaan 16v. ja vanhemmat siksi että tuon ikäiset tytöt jo harjoittelevat tuossa aikuisten ryhmässä. 
Äiti-tytär-alennus -10% molempien maksuista. Toimintaan ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla 50€:n varausmaksun. Toiminta-aika lapsilla 18.9. - 30.3. ja aikuisilla 18.9. - 30.4., syys- ja hiihtolomalla ei kiekkokoulua ja joulun aikaan pidetään taukoa jäähallin ollessa kiinni. Kiekkokoulun maksu sisältää uusille pelaajille tyylikkään CCM-harjoituspaidan.


Tervetuloa mukaan kiekkokoulun seitsemänteen toimikauteen uudet ja vanhat pelurit!

ILMOITTAUTUMINEN

Terveisin, 
Mima & Jenny