17.11.2022 12:39
Gimmat Skulaa - kiekkokoulu

Gimmat Skulaa-kiekkokoulussa vielä tilaa uusille harrastajille!

Gimmat Skulaa-kiekkokoulun seitsemäs toimintakausi on käynnissä. Pirkkolan sunnuntai-aamun jääharjoituksissa viilettää pieniä tyttöjä ja aikuisia naisia, nuorimmat 5-vuotiaita ja vanhimmat päälle viidenkymmenen. Ikä ei rajoita meidän hienon lajin harrastamista!

Harjoituksia vetävät kiekkokoulun vastuuohjaaja Jenny Karimäki ja tyttöjen junioripäällikkö/ kiekkokoulun rehtori Johanna Sandqvist, apunaan Orvokki Kettula sekä vaihtuvia ohjaajia. Vierailijoina kiekkokoulussa käyvät joskus myös Stadin Gimmojen Naisten Liiga- ja Akatemia-joukkueen pelaajat. Kiekkokoulussa harjoitellaan perusasioita, joihin jokaisen on hyvä rakentaa omaa osaamista ja taitoja jäällä. Luistelutaitoa, kiekonhallintaa, laukauksia sekä tietysti sitä pelaamista ja leikkiä unohtamatta. 

Ryhmään ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja -tasoiset pelaajat. Jos haluaa oppia luistelemaan ja liikkumaan jäällä tai pelailemaan kivassa porukassa, täällä on hyvä ja mukaan mahtuu vielä! Alkuun pääsee kevyellä varustuksella ja meiltä voi kysellä käytettyjä, hyväkuntoisia varusteita. 

Tyttöjen kiekkokoulukauden hinta on 250€ (alle 16v,) ja aikuisten 350€. Harjoituksia kauden aikana kertyy noin 30 kertaa eli yhden kerran hinta ei päätä huimaa. Vuodenvaihteen jälkeen hinnasta pudotetaan satanen eli tämä myös oiva joululahja jollekin uutta harrastusta hakevalle!

Tervetuloa! 


PS. Viestiä ja liitteenä olevaan mainosta saa myös jakaa, ja meidät löytää somesta niin Instan kuin Facebookinkin puolelta nimellä @gimmatskulaa. Tervetuloa seuraamaan menoa!